Ανεστραμμένη Μόνωση δώματος-ταράτσας με πλάκες

Ιδανική λύση για ταράτσες, βεράντες, δώματα, πλατείες.  Το σύστημα αρχίζει στο υπόστρωμα με την  κορυφαία ασφαλτική μεμβράνη στεγανοποίησης  APP η SBS και τελειώνει στις πλάκες. Οι πλάκες προσφέρουν υψηλή αντοχή στη θλίψη, χαμηλή απορρόφηση υγρασίας και μεγάλη ποικιλία χρωμάτων και υφών.

Οφέλη

Οι πλάκες εγκαθίστανται σε μια ανοιχτή συναρμολόγηση, υποστηριζόμενη στις τέσσερις γωνίες των γλωττίδων διαστολής ή των βάσεων στήριξης. Αυτή η μέθοδος εγκατάστασης παρέχει πολλά ξεχωριστά πλεονεκτήματα …

Ανοιχτό σύστημα αρμού – οι ανοιχτοί σύνδεσμοι διευκολύνουν τη ροή του νερού κάτω από την επιφάνεια  σε κρυφές αποχετεύσεις, ενώ ταυτόχρονα εξαλείφουν το νερό από τη διαρροή και την παγιδευμένη υγρασία.

Πρόσβαση στην Υποδομή – οι αποχετεύσεις και όλα τα εξαρτήματα του συγκροτήματος είναι εύκολα προσβάσιμα. Σε περίπτωση ανάγκης, οι επιστρώσεις μπορούν απλά να ανυψωθούν και να επανατοποθετηθούν στη θέση τους, έτσι ώστε η συντήρηση και οι μελλοντικές αλλοιώσεις να πραγματοποιηθούν εύκολα.

Εγκατάσταση Ευελιξία – οι πλάκες τοποθετούνται απευθείας στις γλωττίδες των διαχωριστικών ή στα ρυθμιζόμενα βάθρα σε ένα σταθερό βαθμό και ακόμη ισοπέδωση όπου υπάρχει ένα κεκλιμένο κατάστρωμα, μια απλή, ανθεκτική λύση.

Εγγύηση

Η εγγύηση παρέχει στον ιδιοκτήτη τη συνεχή κάλυψη που παρέχεται από την ίδια τη συναρμολόγηση – όλα από την εταιρεία που έχει θέσει το πρότυπο αριστείας  για δεκαετίες. Αυτή είναι μια εγγύηση που μόνο η monosiTM μπορεί να προσφέρει και την ηρεμία που μόνο η monosiTM μπορεί να δώσει. Καλύπτουμε κάθε παρεχόμενο στοιχείο – έτσι το βάρος της απόδοσης είναι δική μας υπόθεση .

Αυτή η εγγύηση περιλαμβάνει:
      1. Στεγανότητα της μεμβράνης
      2. Θερμική συγκράτηση της μόνωσης
      3. Απόδοση των επιστρώσεων
      4. Αφαίρεση και αντικατάσταση του υπερκείμενου υλικού εάν απαιτείται έγκαιρη επιδιόρθωση της μεμβράνης 
Επικοινωνήστε με την monosiTM  για συγκεκριμένους όρους εγγύησης

Ανεστραμμένη μόνωση με πλάκες σε δώμα-ταράτσα

2. Βατό δώμα με με πλάκες και αποστράγγιση.