Ανεστραμμένα δώματα-ταράτσες

Σε πρώτη προτεραιότητα η ταράτσα σας αποτελεί κρίσιμο παράγοντα για τη συνολική απόδοση του κελύφους του κτιρίου. Η monosiTM προσφέρει λύσεις για σχεδόν κάθε είδους μέθοδο δώματος-ταράτσας και θα σας  βοηθήσει να επιτύχετε μια πιο μακροχρόνια, ενεργειακά αποδοτική και βιώσιμη λύση.
Τι είναι τα ανεστραμμένα δώματα-ταράτσες ;

Σε μια ανεστραμμένη μόνωση, τοποθετείται η θερμομόνωση στο επάνω μέρος της μεμβράνης, επιτρέποντας την τέλεια βάση για μια ταράτσα, βεράντα, ή πράσινο δώμα και μπλε δώμα  στην κορυφή του κτιρίου σας. Μια διάταξη ανεστραμμένης μόνωσης (PMR)  μπορεί να επιμηκύνει τη διάρκεια ζωής της ταράτσας, να συμβάλει στην αειφορία και να προσφέρει μακροπρόθεσμη εξοικονόμηση κόστους.

Η προσέγγιση της ταράτσας-δώμα  είναι μια κατασκευή όπου όλα τα μεμονωμένα μέρη έχουν σχεδιαστεί για να συνεργάζονται για να δημιουργήσουν ένα αρμονικό σύστημα που προσφέρει καλύτερη προστασία και μεγάλη ανθεκτικότητα.

Όλα τα υλικά σχεδιάζονται και κατασκευάζονται για να εξασφαλίσουν την αληθινή συμβατότητα μεταξύ τους. Οι προδιαγραφές κάθε συστατικού προσφέρουν την ευελιξία του σχεδιασμού για να δημιουργήσουν ένα τέλεια ολοκληρωμένο σύστημα επίπεδης οροφής.

Μερικές φορές, δεν υπάρχει απλή λύση σε ένα συγκεκριμένο έργο, γι ‘αυτό και η monosi είναι εδώ για να διασφαλίσει ότι οι απαιτήσεις σας ταιριάζουν με τη σωστή επιλογή του συστήματος επίπεδης οροφής.

Για να μάθετε περισσότερα σχετικά με τα προϊόντα μας, επικοινωνήστε με ένα μέλος της ομάδας monosiTM για να συζητήσετε λεπτομερώς το έργο σας.

1. Επισκέψιμο δώμα με έρμα χαλικιού.
2. Βατό δώμα με με πλάκες και αποστράγγιση.
3. Πράσινο δώμα
4. Μπλε δώμα με αποταμίευση νερού.