Επιλογές τελικής στρώσης

1. Επισκέψιμο δώμα με έρμα χαλικιού.
Επισκέψιμο δώμα-ταράτσα με έρμα χαλικιού.

Ένα σύστημα έρματος βοηθά στην μείωση των δαπανών εφαρμογής του συστήματος στέγης, καθώς χρειάζεται μικρότερος χρόνος εγκατάστασης .

Επιπλέον πλεονεκτήματα του έρματος σε επίπεδο δώμα

    1. Το χαλίκι σε οριζόντιο δώμα βοηθάει στην απορρόφηση της θερμότητας, εμποδίζοντας τον ήλιο και τη θέρμανση  να περάσει την επιφάνεια  και να μειώσει την  ενεργειακή απόδοση του δώματος.
    2. Μολονότι οι μονωμένες στέγες έχουν εγγενώς ιδιότητες προστασίας από τον ήλιο, το έρμα παρέχει ένα επιπλέον στρώμα προστασίας από τις ακτίνες UV.
    3. Το έρμα επίσης προστατεύει από το χαλάζι και από την κίνηση των ποδιών κατά τη διάρκεια εργασιών επισκευής ή συντήρησης.
    4. Επειδή οι πέτρες του έρματος  δεν είναι ενσωματωμένες , τα χαλίκια είναι εύκολο να μετακινηθούν κατά τη διεξαγωγή εργασιών επισκευής ή συντήρησης.
2. Βατό δώμα με με πλάκες και αποστράγγιση.
Δώμα-ταράτσα με πλάκες 

Οι πλάκες εγκαθίστανται σε μια ανοιχτή συναρμολόγηση, υποστηριζόμενη στις τέσσερις γωνίες των γλωττίδων διαστολής ή των βάσεων στήριξης. Αυτή η μέθοδος εγκατάστασης παρέχει πολλά ξεχωριστά πλεονεκτήματα … Οι πλάκες προσφέρουν υψηλή αντοχή στη θλίψη, χαμηλή απορρόφηση υγρασίας και μεγάλη ποικιλία χρωμάτων και υφών.

Πλάκες τοποθετημένες σε ρυθμιζόμενες βάσεις
Δώμα-ταράτσα με πλάκες σε ρυθμιζόμενες βάσεις  

Οι πλάκες εγκαθίστανται σε μια ανοιχτή συναρμολόγηση, υποστηριζόμενη στις τέσσερις γωνίες των γλωττίδων διαστολής  ρυθμιζόμενων βάσεων στήριξης. Αυτή η μέθοδος εγκατάστασης παρέχει πολλά ξεχωριστά πλεονεκτήματα … Οι πλάκες προσφέρουν υψηλή αντοχή στη θλίψη, χαμηλή απορρόφηση υγρασίας και μεγάλη ποικιλία χρωμάτων και υφών.

3. Πράσινο δώμα
Πράσινο δώμα

Σε αντίθεση με τις συμβατικές κατασκευές, τα συγκροτήματα ταρατσόκηπων  είναι ελαφριά και μπορούν να εγκατασταθούν σε μια μεγάλη ποικιλία νέων και υφιστάμενων δομών. Η αντικατάσταση της αδιαπέραστης επιφάνειας μιας συμβατικής ταράτσας με μια “βλάστηση” μπορεί να βοηθήσει στην ουσιαστική μείωση της απορροής των ομβρίων υδάτων και στην αποκατάσταση της ισορροπίας με τη φύση στα αστικά μας κέντρα.

Μερικές φορές, δεν υπάρχει απλή λύση σε ένα συγκεκριμένο έργο, γι ‘αυτό και η monosiTM είναι εδώ για να διασφαλίσει ότι οι απαιτήσεις σας ταιριάζουν με τη σωστή επιλογή του συστήματος επίπεδης οροφής.

Για να μάθετε περισσότερα σχετικά με τα προϊόντα μας, επικοινωνήστε με ένα μέλος της ομάδας monosiTM για να συζητήσετε λεπτομερώς το έργο σας.