ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

Είμαστε εξειδικευμένη εταιρεία στις μονώσεις από το 1983

Η monosiTM είναι μια επιχείρηση με βαθιά γνώση σε συστήματα στεγάνωσης, θερμομόνωσης και ηχομόνωσης ,σε στενή συνεργασία με πελάτες σε διάφορους τομείς, όπως η στέγαση, η εκπαίδευση και η εμπορική δραστηριότητα. Παρέχουμε προϊόντα παγκόσμιας κλάσης και διαχειριζόμαστε τα έργα λαμβάνοντας μια ευέλικτη και ευδιάκριτη προσέγγιση για την παροχή λύσεων υψηλής απόδοσης, σωστής και μακροχρόνιας λειτουργίας.

Η monosiTM άρχισε να ειδικεύεται στις μονώσεις των κατασκευών την δεκαετία του 1980 από τότε μέχρι σήμερα έχει εφαρμόσει χιλιάδες τετραγωνικά μέτρα υλικών με επιτυχία. 
Ένα από τα πολλά οφέλη της συνεργασίας με τη monosiTM είναι η προσέγγιση από άκρο σε άκρο που αναλαμβάνουμε με κάθε έργο. Με την εμπιστοσύνη σε μια ενιαία πηγή για να χειριστείτε κάθε πτυχή του έργου σας, από τις αρχικές διαβουλεύσεις και το σχεδιασμό, έως την τελική εγκατάσταση, την εξυπηρέτηση μετά την πώληση και τη συντήρηση, μπορείτε να είστε σίγουροι για μια ομαλή λειτουργία και ένα επιτυχημένο αποτέλεσμα κάθε φορά.
Με την παροχή προδιαγραφών, τα έργα κατασκευάζονται σύμφωνα με τα υψηλότερα πρότυπα που παρέχουν το ιδανικό σύστημα μόνωσης για οποιοδήποτε έργο, η monosiTM μπορεί να ικανοποιήσει τα κριτήρια προδιαγραφών διασφαλίζοντας παράλληλα πλήρη συμμόρφωση με τους ισχύοντες κανονισμούς. Ταυτόχρονα, αγκαλιάζουμε συνεχώς νέες τεχνολογίες και προϊόντα για την ανάπτυξη της επόμενης γενιάς συστημάτων μόνωσης.

Περαιτέρω πληροφορίες

Μάθετε περισσότερα για τις υπηρεσίες μόνωσης καλώντας μας 

Υπηρεσίες

Στη monosiTM υιοθετούμε την προσέγγιση μιας πηγής, η οποία μας επιτρέπει να συνεργαστούμε πραγματικά με τους πελάτες μας. Από τον σχεδιασμό πρώιμων σταδίων έως την ολοκλήρωση και πέρα ​​από αυτό . Οι τρεις παράγοντες που αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι της επιτυχίας μας: Ποιότητα Προϊόντος, ανταγωνιστική τιμή, παράδοση έργου εντός χρονοδιαγράμματος.

Η συνεργασία με τους πελάτες εξαλείφει τον περιττό φόρτο εργασίας και παρέχει πλήρη ηρεμία. Η αφοσιωμένη ομάδα μας είναι πάντα ενημερωμένη, γρήγορη να ανταποκριθεί, εντελώς επαγγελματικά και πάντα ευχάριστη, είναι αυτή η προσωπική πινελιά που προσθέτει πραγματικά αξία στην monosiTM

Οι τεχνικοί μας   μπορούν να συστήσουν το σωστό σύστημα μόνωσης για το έργο ή την εφαρμογή σας. Θα συναντηθούν, θα συμβουλεύσουν και θα διατυπώσουν προδιαγραφές και σχεδιασμό για νέα έργα κατασκευής και ανακαίνισης για να εξασφαλίσουν την καλύτερη δυνατή λύση κάθε φορά.

Βιωσιμότητα

Δουλεύουμε σκληρά για να διεξάγουμε την επιχείρησή μας με τον πιο βιώσιμο τρόπο και κάνουμε ότι μπορούμε για να ανταποκριθούμε σε αυτή τη συνεχιζόμενη πρόκληση. Αυτό περιλαμβάνει την παροχή των πιο σύγχρονων, υψηλής ποιότητας, φιλικών προς το περιβάλλον προϊόντων και την παροχή πιο οικολογικών λύσεων σε μονώσεις – λύσεις σχεδιασμένες για καλύτερη απόδοση για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα, επέκταση κύκλων συντήρησης και βελτίωση του κόστους ολόκληρου του χρόνου ζωής. Μεγαλύτερη βιωσιμότητα μπορεί επίσης να επιτευχθεί μέσω αποτελεσματικότερων εργασιακών πρακτικών. Για παράδειγμα, τα οχήματα που χρησιμοποιούμε είναι πάντα κατάλληλα για το μέγεθος και την κλίμακα της δουλειάς για την ελαχιστοποίηση του κόστους μεταφοράς και των εκπομπών.

Μειώνουμε ενεργά το αποτύπωμα άνθρακα προσπαθώντας να εισάγουμε μόνο τα απαιτούμενα προϊόντα από τα ευρωπαϊκά εργοστάσια παραγωγής , μειώνοντας τις περιττές εκπομπές οχημάτων.

 
0
Σας εξοικονομούμε χρήματα
0
Το έργο ολοκληρώθηκε με επιτυχία.
0
Χρόνια εμπειρίας με υπερήφανους πελάτες
0
Έμπειροι επιστημονικοί συνεργάτες

ΒΙΩΣΙΜΟΤΗΤΑ

Δουλεύουμε σκληρά για να διατηρούμε την επιχείρησή μας με τον πιο βιώσιμο τρόπο.

Κάνουμε ότι μπορούμε για να ανταποκριθούμε σε αυτή τη συνεχιζόμενη πρόκληση. Αυτό περιλαμβάνει την παροχή των πιο σύγχρονων υψηλής ποιότητας φιλικών προς το περιβάλλον προϊόντων και την παροχή πιο οικολογικών λύσεων σε μονώσεις, λύσεις σχεδιασμένες για καλύτερη απόδοση και για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα.

Ο ειδικός στη μόνωση

Η monosiTM είναι μια επιχείρηση με βαθιά γνώση σε συστήματα στεγάνωσης, θερμομόνωσης και ηχομόνωσης ,σε στενή συνεργασία με πελάτες σε διάφορους τομείς, όπως κατοικία, βιομηχανία και  εμπορική δραστηριότητα. 

Βιωσιμότητα

Έγκαιρη παράδοση

Σύγχρονη τεχνολογία

Τελευταία σχεδίαση

Οι 

Μαρτυρίες

Ικανοποιημένων πελατών