Μάθετε περισσότερα από τις

Συχνές Ερωτήσεις μας

Κάθε τύπος μόνωσης έχει πλεονεκτήματα και  μειονεκτήματα και ο καθένας είναι ο πλέον κατάλληλος για ορισμένες εφαρμογές. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο η monosi TM δεν ειδικεύεται μόνο σε ένα είδος μόνωσης, αλλά προσφέρει στους πελάτες μας επιλογές, αφιερώνοντας χρόνο για να εξηγήσει λεπτομερώς τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα του κάθε τύπου μόνωσης και τις εφαρμογές που το καθένα ταιριάζει καλύτερα. 

Η μόνωση δεν είναι μόνο για δώματα και εξωτερικούς τοίχους. Η μόνωση θα πρέπει επίσης να εγκατασταθεί σε άλλες περιοχές του σπιτιού σας, όπως οροφές τοίχους δάπεδα υπογείων.

Ένα σύστημα εξωτερικής μόνωσης και τελειώματος (EIFS) είναι μια θερμομονωτική,προστατευτική, διακοσμητική εξωτερική επένδυση που περιλαμβάνει τη χρήση διογκωμένου πολυστυρενίου , ορυκτού μαλλιού , αφρού πολυουρεθάνης , με ενισχυμένο τσιμέντο, ορυκτό ή συνθετικό φινίρισμα (σοβάς).

Το πάχος της θερμομόνωσης εξαρτάται από τον τύπο που απαιτείται για τη δημιουργία διαχωριστικού με συντελεστή μετάδοσης θερμότητας U = 0.25-0.3 W / m2K. Κατά τον υπολογισμό των πραγματικών απαιτήσεων μόνωσης, πρέπει να λαμβάνονται υπόψη τα τρέχοντα πρότυπα κανονισμού για τα κτίρια. Θα πρέπει επίσης να εξεταστεί η έκθεση και η ανθεκτικότητα και αν η δομή μπορεί να υποβληθεί σε βανδαλισμό κλπ.

Ζητήστε προσφορά

Συμπληρώστε όλα τα στοιχεία πληροφοριών για να επικοινωνήσετε μαζί μας και να λάβετε υπηρεσίες από εμάς

Γνωρίστε τις 

διεργασίες και τα στάδια του έργου

Σχεδίαση κατασκευής

Προκαταρκτικά σχέδια

Λεπτομερή Σχέδια

Kατασκευή